Палаци одруження Харкова: нові адреси і нові назви …

З 2017 року замість 11 ЗАГСів в місті працює шість «Палаців одруження». Така назва змінила орган «запису актів громадянського стану». До червня 2017 року в місті та області було 43 ЗАГСи. Після реорганізації їх 29, в місті Харкові — 6.

Центральний Палац одруження розташований на головній вулиці Харкова — Сумській, 61. В 2017 році вхід в будівлю було прикрашено клумбою в виглядірозкішного букету.«Весільний символ» тішить лише в теплу пору року, бо він зроблений з живих квітів. Палац одруження відкритий впродовж року: з Вт по Сб. В кожному районі Харкова — свій ЗАГС. Час роботи для всіх районів — однаковий.

Мешканці Новобаварського району – Новобаварський ЗАГС на пр. Ново-Баварському, 77. Молодята Холодногорського і Шевченківського районів — вХолодногорскому ЗАГСі, він знаходиться по вул. Малиновського, 10/14.

Мешканці Московського району – Московський ЗАГС, розташований по вулиці Валентинівській, 31. Тимчасово він знаходиться в Центрі надання адмін. послуг напр. Тракторобудівників, 144.

А на Валентинівській, 31 знаходиться Індустріально-Немишлянський ЗАГС (поки що — до літа 2018 р.). Після завершення ремонту пари Індустріального іНемишлянського районів зможуть одружуватись по вул. Миру, 3.

Слобідсько-Основ,янський ЗАГС розташований на Плеханівській, 11.

«До якаго Палацу одруження звертатись мешканцям міста, залежить від виду послуг, реєстрації. Наприклад, одружитись, відновити свідоцтво про народженнячи смерть, взяти витяг з документу можна в будь якому районі Харкова. Решту — за місцем прописки», — пояснили в регіональному управлінні юстиції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *