Міжнародний проект – Клуб “Мир Iдеальної Жінки” …

Про японських гейш, як відомо, ходить чимало легенд. Бути гейшею – особливе мистецтво, засвоївши яке, жінка здатна впливати на будь якого чоловіка. Чи корисно нам, сучасним жінкам, чомусь повчитись у мудрих східних жриць кохання?

По-перше, гейші знаходяться в гармонії з оточуючим світом, а також із самими собою. Використовуючи для цього особливу техніку спостереження за красотами природи. Гейша годинами спостерігає красоти природи і вчиться знаходити в них красу і гармонію.

По-друге, для гейш завжди вважалось важливим бути гарними психологами і чутливо відноситись до потреб чоловіка, хай навіть і потаємним. Це зовсім не означає, що важливо лише потурати своєму чоловікові.

Можна просто виявити гнучкість та мудрість: не акцентуватись на якихось негативних моментах, проте щіро підтримати корисні починання вашого партнера. Пам,ятайте, що чоловікові завжди важливо відчувати вашу підтримку і увагу!

Хочеться порадувати наших читачів тим, що в наші дні також виникла ідея знаннь для вежественной, тільки російськомовної жінки, які дозволяють їй бути грамотною та гармонійною, щасливою у взаємовідносинах з чоловіком. Вежественная жінка- титул той самий, що й гетера і гейша. Мудра, глибока, знаюча, надихаюча..

Наша розповідь про міжнародний проект- Клуб “МІРІЖЕН”(Мір ідеальної жінки) і його засновника і головного ведучого, дуже неординарну і чудову людину і спеціаліста по відносинам Михайла Ланового.

Я, як редактор інтернет видання “Харків сьогодні” знаю проект зсередини, оскільки маю високе звання Музи Клубу “Міріжен”, представляю медіахолдинг проекту, один з напрямків його діяльності.

Проект міжнародний і абсолютно унікальний, як по знанням, які Михайло Лановий збирав, структурував, доносив до жінок вже напротязі більше, ніж 20-ти років, так і по можливостям для учасниць Клубу виявляти і реалізувати себя красиво, легко, по-жіночому, в задоволення, розкриваючись в творчості.

Чи розуміють сучасні жінки самих себе і чоловіка, його потреби, чи знають , навіщо самі намагаються побудувати відносини і навіщо вступає в них чоловік? Далеко не завжди. Нажаль часто жінки підміняють особисте щастя і своє призначення похмурим зароблянням грошей і самотністю..

Продовження статті в 2-й її частині..

  1. Галина Шедловская

    Світлана, хочу висловити Вам вдячність за Ваш дуже цікаву розповідь про міжнародний проект – Клубі «Міріжен» – «Мир Iдеальної Жінки», про його засновника і фахівця з міжнародних відносин Михайла Лановий. З великим інтересом прочитала статтю, вірніше, тільки першу її частину, Стаття написана в захоплюючій формі і ДУЖЕ сподобалася! З нетерпінням чекаю другу частину статті !!!

  2. Тина Амосова

    Світлана правильно говорить, ми не усвідомлюємо свого призначення і бачимо своє щастя тільки в зароблянні грошей. Але скільки б їх не було, щастя від цього не додасться, і гроші нікого ще не змогли позбавити від почуття самотності. І це правда! Спасибі, Світлана, за ці правдиві слова

  3. Лера Иванова

    Статья показалась правдивой и очень интересной. Особенно тронуло, где о нас, о женщинах, Светлана пишет чистую правду. Большинство женщин, кого я знаю, очень одиноки, хотя пытаются чем-то занять себя кроме работы. Они ходят в спорт клубы и рестораны, иногда в театр и на концерты, держат маску счастливых удачливых женщин. Некоторые имеют постоянных любовников, но чувствуют себя одинокими и никому не нужными. не понимают для чего живут. Отношения с мужчинами не очень ладятся, потому что многие женаты и оставлять свои семьи не собираются. Какое уж тут счастье.

  4. Тина Амосова

    Я постаралася познайомитися ближче з Новим Проектом Михайла «Мир Ідеальною Жінки»! Він здався мені цікавий не тільки знаннями, завдяки яким у жінок є можливість змінити особисте життя і зробити її більш насиченим і щасливим, Михайло надає унікальну можливість всім бажаючим отримати знання іншого роду. І ці знання можуть допомогти замінити нудну роботу на ту, яка принесе радість і задоволення, а крім цього ще й гідний заробіток! Все залежить тільки від мого бажання допомогти самій собі!

  5. Евгения

    Спасибі, Світлана! Вашу статтю приємно було читати. Цікаво було прочитати про японських гейш. Нам прищепили неправильне уявлення про них. Насправді це талановиті розумні жінки, високоосвічені, висококультурні і виховані. Вони вродливі і вміють будувати гармонійні відносини з чоловіками. Чого не скажеш про наших сучасниць, на жаль. З вашої статті, Світлана, я зрозуміла, що в своєму Проекті Михайло дає знання про психологію чоловіка, вчить принципам спілкування з чоловіками. Я згодна, що застосування таких знань може допомогти побудувати нормальні відносини зі своїм чоловіком, і тоді обидва будуть щасливі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *