Старт мобільного зв,язку четвертого покоління 4G в Харкові й в Україні

Головна відмінність від зв,язку третього поколіня 3G — швидкість передачи данних, більш стабільне з,єднання.

Швидше “літати” в Інтернеті харків,яни почнуть навесні, а вже влітку мережа 4G буде розгортатись масштабно. Поки ж є час разібратись з підтримкою роботи своїх смартфонів в новій 4G мережі і, якщо прийдеться, обновити апарати.

Зручно і важливо – з впровадженням 4G значно знизиться затримка при перегляді інтернет-сторінок в мобільному, кращим стане голосовий зв,язок у Скайп, покращеться швидкість ігор в телефоні. Для прикладу, якщо з 3G користувач скачував кінофільм близько п,яти годин, то 4G дозволяє скачати цей же фільм лише за 8 хвилин.

Перші зони роботи 4G з,являться в Києві, Львові, Харкові, Дніпрі, Ужгороді, Одесі, Вінниці, Тернополі, Хмельницькому вже в березні -квітні місяці, масштабно ж новий зв,язок запуститься з 1 липня ( запрацює частота 1800 МГц).

Перевіряючи свій смартфон або при купівлі нового телефону, уважно вивчайте технічні характеристики, в них обов,язково буде вказуватись діапазон частот, на яких працює прилад. Також для використання 4G потрібна спеціальна SIMка — USIM. Її із збереженням вашого номеру легко замінити в магазині вашого мобільного оператора.

На щастя, українські оператори вже полегшили життя своїм клієнтам, запустивши сервіси перевірки – чи підтримують їх звичні смартфони і карти зв,язок четвертого покоління 4G.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *