Міжнародний проект – Клуб “Мир Iдеальної Жінки” … Частина 2-я …

Продолжение – начало статьи Часть 1-я

Якщо замислитись щодо покликання, місії жінки- це спокій, натхнення, мудрість і гармонія, радість, наповненість та задоволення, які вона несе в світ. Що ж ми маємо сьогодні? Жах жахливий, і це сумно.

Закладені мамою настанови про борщ, повинності і тяготи сімейного життя. Закладені масмедіа ідеї, що чоловіка потрібно брати на фігуристість та стервозність. Переконання соціуму, що потрібно буть успішною, крутою, ні в чому не відставати від чоловіка.

Іноді здається, що з часів прекрасних дам і панства все витравлене і поставлене з ніг на голову.. І що ж робити сьогодні чоловікам? У взаємодії з цими, позабувшими свою справжню природу, жінками. Які не дають головне – сприятливу енергетику і тиху пристань чоловікові.

Відповідь є. І формувалась ця відповідь, знання мудрим чоловіком, спеціалістом з данного питання, який і розвинув сьогодні їх в міжнародний унікальний проект – Клуб «Мир ідеальної жінки». Михайло Лановий врахував і продумав все- в проекті отримання знаннь про гармонійну взаємодію чоловіків і жінок, мисленні чоловіків.

Можливість для учасниць проекту змінити свою роботу, часто важку аскезу, на приємне отримання грошей легко, по-жіночому. Можливість творити і самореалізовуватись, також розширити свій соціальний ліфт за допомогою медіахолдінгу проекту. Отримання Подарунків і Можливостей, подорожей- що так приємно і важливо для жінок.

В нашому місті Клуб «Міріжен» представлено вже інет виданням «Харків сьогодні», першим Домашнім Клубіком- затишним і приємним місцем зборів і спілкування дівчат, чудовими Фрейлінами, Принцесами і однією з Королев проекту. Це лише самий початок! Клуб шириться, росте і развивається в Харкові, взаємодіє з учасницями з інших міст і країн, представленими в проекті.

Це так приємно і природньо- отримувати заступництво від чоловіків, надихаючи їх на звершення, буть слабкою і мудрою, бути Жінкою. Кажна людина в світі хоче кохати і бути коханою. Але чому часто приваблеві, розумні, самодостатні жінки безпорадні і нещасливі у відносинах? Чому в їх житті безвихідь і непереможна самотність або не ті чоловіки?

Для тих, хто вже відчув не одну невдачу.

Варто змінити своє мислення і реакцїї, і зайнятись своїм щастям та удачею всерйоз!

А от як це зробити, ви дізнаетесь в Клубі «Міріжен». Цей проект дуже продуманий и збалансований, всеосяжний і довговічний, здатен змінити ваше життя до невпізнаваності. Він дуже відрізняється від звичайних Жіночих Клубів міста, що представляють як правило один напрямок, діють недовго або ситуативно. Не представлені в Інеті так масштабно.

Чудово, що з,явився такий унікальный міжнародний проект, такі серйозні і корисні знання, така задумка і Можливість. Стати Вежественной щасливою Жінкою, що гармонійно взаємодіє зі світом і чоловіком.

  1. Галина Шедловская

    Прочитала з величезним інтересом другу частину статті. Чекала з великим нетерпінням і мої очікування були винагороджені! Друга частина вийшла настільки ж цікавою і насиченою, як і перша! За що дякую Прекрасну Музу Клубу «МІРІЖЕН» Світлану Потоцьку! Особливо звернула увагу на такі слова – «… Часом здається, що з часів прекрасних дам і дворянства все витравлені і поставлено з ніг на голову .. І що ж робити сьогодні чоловікам? У взаємодії з цими, що забули свою справжню природу, жінками. Чи не дають головне – сприятливу енергетику і тиху пристань чоловікові. »Гірко усвідомлювати, але слова Світлани відображають нашу дійсність. І чудово, що знайшовся Чоловік, який створив такий унікальний Проект – Клуб «Мир Ідеальною Жінки»! Михайло Лановий намагається донести до наших сердець і розуму справжнє призначення жінки в цьому житті. Михайло допомагає жінкам отримати відповідь на головне питання. Якою має бути жінка в уявленні чоловіка, щоб він любив, цінував її і дорожив нею? Низький уклін Михайлові, прямо скажемо, за нелегку місію, яку він взяв на себе !!!

  2. Лера Иванова

    Большое спасибо, Светлана, за хорошую статью. Я внимательно прочитала первую её часть. Очень ждала продолжение. Вы, Светлана советуете изменить мышление, пишите, что счастье женщины полностью зависит от неё самой. Наверно, это так. И насчёт мамы вы, Светлана, правильно сказали. Моя мама могла научить только домашним делам. Об отношениях говорить стеснялись. О чём угодно говорили только не о мужчинах. А психологи советуют брать быка за рога. Я никогда не хотела быть крутой и стервозной, да и успешной себя не считаю. Зато всегда хотела научиться правильным отношениям с мужчинами, чтобы встретить своего единственного и быть счастливой. Спасибо, Светлана, благодаря вам, я узнала о проекте Михаила и о Женском Клубе, который может помочь осуществить мои мечты!

  3. Евгения

    Світлана, я прочитала ваш грунтовна розповідь про Клубі з таким цікавим назвою «Міріжен». Я була знайома з колишнім Проектом Михайла. Він здався мені особливим, проте новий Проект ще більш унікальний. Він єдиний в своєму роді не тільки своїми знаннями, а й тими можливостями, які надає жінкам будь-якого віку. Дівчата і жінки можуть змінити своє особисте життя на краще, вони можуть набути навичок цікавих занять, за допомогою яких зможуть поміняти свою роботу на більш цікаву і цікаву! Про це можна тільки мріяти!

  4. Валерия

    Светлана, прошу извинить меня! Когда я писала свой комментарий в Международном Проекте во 2 части статьи, забыла ввести свои данные и потому мой комментарий вышел под именем Евгении. Этот (мой) комментарий я оставила в Национальном Проекте во 2 части статьи, не забыв ввести свои данные. Там комментарий стоит под моим именем – Валерия. Думаю, Евгения не обидится на меня за мою ошибку. Я прочитала её комментарии в 1 части статьи в обоих Проектах, они такие же восторженные, как и мои. Ещё раз спасибо вам, Светлана, за прекрасную статью!!!! Я обязательно напишу своё мнение и о первой части статьи. Она мне тоже очень понравилась!!! Ещё раз прошу прощения! В другой раз постараюсь быть внимательной.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *